torsdag, februari 14, 2008

Filmfestival o magsjuka

Det är filmfestival i stan, så i förrgår var jag och 11-åringen på bio. Vi såg "Trångt i kistan", en engelsk komedi- och den var så kul! Härligt med skrattbio :-D. Jag måste börja gå på bio oftare, vi har 5 min promenad till bion så egentligen borde det ju inte vara så svårt att komma iväg.

Sedan har m a g s j u k a n drabbat oss, usch o fy. Det började i tisdagskväll med S, men igår var hon såpass pigg att vi trodde att hon skulle kunna vara på dagis idag. Haha, vi skulle bara vetat att det knappt hade börjat än...

Igår kväll körde det igång för henne igen, en halvtimme efter senare startade det hos Lillebror T och efter ytterligare någon timme var Storebror igång... Vilken natt... Den enda som är pigg och kry, och mkt arg för att hon inte fått gå på dagis sedan i tisdags, är tvillingsyrran E. Att hon klarat sig så länge är ju ett mirakel, med tanke på den närkontakt som E o S har... Men det hinner ju komma, haha... Får se om jag o A klarar oss.

Så nu sitter/ligger 4 ungar framför TV:n och kollar på Barnkanalen. Hängigast o sjukast är brorsorna, beror det på att de är av manligt släkte kanske ;-) Eller så beror det helt enkelt på att de fick eländet senast.

Inga kommentarer: