tisdag, februari 21, 2012

Skidkul är Skitkul!

Skidkul: 4 tisdagar i rad, 3 km skidlopp, ALLA är med - elit, motionär, gammal, ung och ännu yngre. Priser utlottas efter varje lopp och för de som är med alla 4 gångerna blir det specialpris!

Klart förväntningarna var höga ikväll, det sista Skidkul-loppet för i år! 3 i familjen plus moster hade åkt alla gånger, dessutom har tjejerna lurat dit typ halva klassen till Skidkul så det var många förväntansfulla 8-åringar på startlinjen.

Själv fick jag erbjudandet att åka själv ikväll, inte med någon surrig glad 8-åring. Dem tog pappan o mostern hand om. Så då blev det ju helt plötsligt lite jobbiga 3 km... 3 km "skitfort" känns i luftrören när man inte kört något tempopass alls i år. 3 timmars långpass gör som ont på ett annat sätt...

Men alla tyckte det var "Skitkul" med Skidkul ikväll! Familjen kom till slut hem med 10 st presentkort på pizza och ett halsband med snöstjärna - lycka!

Kanske Pizza-Party på fredag?

Och vad glad man blir över alla som lägger ner sin själ ideellt på att arrangera detta fantastiska arrangemang - Tack!

("Varför är det Skidkul bara 4 tisdagar, varför inte VARJE tisdag hela vintern??" undrade en liten skidtjej. Så än har de inte ledsnat iallafall...)

2 kommentarer:

KaosJenny sa...

Härligt att alla tycker om det. Det är något speciellt med att åka skidor :-) KRAM

♥ cloudberrie ♥ sa...

Klart att skidkul ÄR skitkul! Skidor kan man aaaldrig få för mycket av :)

KRAM från Eva