tisdag, juni 24, 2008

En bra vecka!

Nog var det en rätt bra vecka att åka utomlands - hemma + 8 grader och en veckas ösregn (nästan iallafall), på Sardinien ca 25 grader, och sol. Alldeles perfekt!

Vi har badat och badat och badat.

En massa sandslott har det blivit.
Och en massa glass också, minst en varje dag måste man ha i magen när man är i Italien. Tjejerna skulle alltid ha choklad, så kläderna förbrukades i rasande fart. Tur att det finns Y3...
Ett glas vin eller läsk på verandan i kvällssolen när småbarnen somnat är ganska så mysigt.
Någon km norr om vår lägenhet låg den här mysiga stranden, omgärdad av pinjeträd. Det var favorit-tillhållet.
Sedan har vi insett att det är perfekt att vara jättemånga när man är ute och reser, äter och shoppar. Försäljarna har så svårt att hålla koll på vad kalaset kostar, så det har hänt flera gånger att vi fått ett par glassar gratis eller inte behövt betala för allas mat. (Det gäller bara att hålla koll på att de inte tar för MYCKET betalt ;-)

Väl hemma fortsätter regnet att vräka ner, men vi som fått en veckas värme- och solskensinjektion klagar inte så mycket över det. Vi tycker nästan det är lite mysigt.

Att det dessutom damp ner en slutlön från mitt gamla jobb igår som jag glömt bort gör ju inte saken sämre. Inte varje månad man får dubbla löner, känns som att semestern blev nästan gratis, hihi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Härlig semester. Fina kort. Åh. Jag längtar till semestern.

Tvillingmamma Lotta sa...

Vilka härliga kort!
Det ser underbart ut...

Dubbel lön! Inte illa alls - tänk om man fick det jämt!

kram