fredag, juni 01, 2007

Det växer så det knakar!





Nu har vi fått nästan sommarvärme! Vi har haft 16-17 grader och sol i några dagar och naturen exploderar. Det är så häftigt häruppe när det till slut blir värme för då riktigt hör man hur det växer.

Ikväll har vi ätit middag ute, det var varmt långt in på kvällen och solen stod högt som den gör här uppe den här tiden av året. Björkarna börjar knoppa, rönnen har nästan slagit ut och de blommor vi importerat från S-vall (vitsippor, blåsippor och den gula blomman jag glömt namnet på) har slagit ut under de senaste dagarna.De har lovar varmväder flera dagar framåt, så efter helgen kanske vi har grönska i träden!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul för er där uppe att det äntligen börjat växa! Idag har jag slängt penséerna (som förgyllt min tillvaro i två månader) och tryckt ner sommarblommor istället. Och överallt runt omkring blommar det i överdåd av allt möjligt, speciellt Rhododendron, ojojoj, vilka mäktiga Rhododendron det finns här nere, flera meter höga med sån prunkande blomning så man skulle bara vilja sjunka in i dom och aldrig komma ut igen.

Pia sa...

Härligt det låter! Jag såg rhododendron idag, men det var fjällvarianten - typ 3 cm hög :-D!

Tvillingmamma Lotta sa...

Åh, vilka underbra vårbilder!

Här nere har vi full sommar i rabatterna!

kram