måndag, juni 15, 2009

Slutspurten

En sjuk liten flicka, ett avlopp som inte riktigt fungerar som det ska (men det fungerar, så vi håller tummarna att det fortsätter göra så i iallafall 4 dagar till) och en sista skälvande, forcerad jobbvecka innan sommarstoppet.

(Att man aldrig lär sig, man ska INTE ropa hej förrän... förra veckan konstaterade jag att våra små juveler hållit sig väldigt friska den här våren, hm... magsjuka som ett brev på posten.)

Men flickan verkar vara riktigt frisk idag och jag slipper några möten och får istället lite tid åt att jobba med "riktiga" saker (i motsats till möten), medan sommarlovsbröderna roar den lilla sjuklingen.

Sommarlovsbröderna är dock lite missnöjda då de sett fram emot en härligt föräldra- och småsyskonfri dag idag. Tji fick dom!

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Snart vänder det...

Snart är ni friska. Snart skiner solen. Snart skrattar alla. Snart semestrar ni allihop tillsammans.

Snart!

Ha det gott!

agatha sa...

Glad sommar på er alla! Sitter här i lägenheten och tar det lungt. Det har varit endel med intervjuer och tester och... Puh! Tackat nej och måste tacka mera nej. ;-( Inte kul, men måste välja endast en! Tänker på dig, du gjorde ju en liknande resa. Kanske kan vi jämföra någon gång. Ha en bra sommar och midsommar.