torsdag, december 24, 2009

En Riktigt God Jul önskar jag er Alla!



Så kom julledigheten till slut. Efter en tuff jobb-december är det nu dagen före Dopparedagen (nej, hoppsan - det ÄR Dopparedagen!).

Jag hade i år tänkt (åter)införa Dopp i Grytan på julbordet, och skulle visa vissa skeptiska familjemedlemmar hur gott det kan vara med doppet. Sagt o gjort, ingen färdigkokt skinka, utan kokat har vi gjort i många timmar idag för att bla producera det viktiga SKINKSPADET. Sedan instruerade jag grabbarna vad de skulle göra när skinkan var färdigkokt, eftersom jag var på språng.

Så de gjorde som mamma sagt - HÄLLDE UT ALLT SKINKSPAD när termometern pep...

Så nu har vi köpt Hugossons Skinkspad o ska doppa i imorgon ;-)

Knäcken blev utan mandel och julklappshögen under granen är större än någonsin känns det som trots ambitionen att hålla nere nivån. Granen är grann, fin och kreativt pyntad av husets juniorer med mestadels husets juniorers egenhändigt ihoppysslade julprydnader (alla människor med känsla för stilrenhet bör kanske blunda nu, eller åtminstone kisa lite.. ;-).


Men Julfriden har lagt sig över vårt Kråkslott, Hustomten Klimpen ska strax lägga små morgonpaket i barnens rum och mor o far i huset ska snart gå och sova!

Ha en Skön Julhelg var ni än befinner er!

3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

God Jul till er alla ifrån oss!

Kanske ses vi i skidspåret någon dag, eller så tittar vi in hos er...

Kram!

Hemliga damen sa...

Och en riktigt GOD JUL till dig med! Vilken underbart julkort!

KaosJenny sa...

Vilken underbar gran... Kram