söndag, oktober 15, 2006

Två beslut jag tog för två veckor sedan!

För två helger sedan tog jag två beslut:

1. Jag ska köpa en digital systemkamera!
2. Jag ska börja Blogga!

Beslut nr 1 hade jag o A tänkt ge mig i julklapp, men jag är så ivrig så jag har reviderat tidsplanen till att kameran ska beställas när vi får vår retroaktiva löneförhöjning någon gång här i höst, men det verkar gå seegt för löneförhandlarna... så det kanske blir en julklapp iallafall!

Beslut 2 hade lite startsträcka - men nu är jag på "g"! Det kommer nog ta ett tag innan jag får till sidan som jag vill, men tid är ju det enda vi har...

Bloggen har jag döpt till "Livet Mitt i livet". För det är så det känns just nu, mer mitt i livet än så här kan man nog inte komma... fast förhoppningsvis rent matematiskt har jag några år kvar innan jag är PRECIS mitt i livet på det sättet, om man räknar år alltså. Men det vet man ju inte.

En äldre bekant sa till mig i somras att tänk på att den period ni just nu lever mitt upp i är nog det mest intensiva och "levande" tiden i ert liv... Helt plötsligt en dag blir allt lugnt o stilla, både på gott och ont, och man undrar om man verkligen hann njuta av den tid som var... Och han har ju så rätt - jag tänker ofta på det, speciellt när det går för runt i vardagen, att NJUUT av detta - även om det är kladdig keso runt hela bordet, grus o löv på golvet o ett nystan av brottande vrålapor i vardagsrummet.

Just nu är det dock lugnt i huset, alla är ute utom vrålaporna och jag. Vrålaporna sover som små söta chimpanser i vår säng och jag skapar mitt livs första inlägg i min egen Blog!

4 kommentarer:

Tvillingmamma Lotta sa...

Hej!
Vad KUL att se dig som bloggare oxå!
Hoppas att du fortsätter!

Visst är det så: det är nu vi är mitt i livet, mitt i de intensivaste åren - och ja, det gäller verkligen att stanna upp ibland och njuta så att tiden inte rinner iväg i stress och kaos.

Pia sa...

Hej tvillingmamma! Kul att du tittade in o kom med den första kommentaren ;-)...Ja, inte blir det något dagligt blogande direkt, men då o då kanske man sätter ngt på pränt iallafall...

Jonna sa...

Hej och välkommen till blogg-världen. Vad roligt, vi blir fler och fler. Härligt. Får jag lägga upp en länk till dig på min blogg?

Kram Jonna

Pia sa...

Hej Jonna! Det är OK att du lägger en länk till mig! Jag har varit inne o hälsat på dig en gång, men inte lämnat ngt avtryck, ska bättra mig ;-)!