söndag, januari 21, 2007

En vecka kvar...

Om en vecka är vi i Italien och åker förhoppningsvis skidor för fullt just nu! Vi har då åkt ca 4 timmar och har 1-2 tim kvar till mål - svårt att tänka sig!

Enda orosmolnet är 3 sjuka barn här hemma :-(... Det är ju rätt typiskt, de har varit friska i flera månader men just nu så blir det förkylt, hm... Men om de bara inte är så sjuka att barnvakterna protesterar så åker vi ändå. Även om vi själva blir sjuka, tänker vi åka. Ja, inte om vi har 40 graders feber förstås, men annars så. För har vi nu lyckats ordna barnvakt i 5 dagar, har flygbiljetter och hotell så verkar det ju dumt att inte åka. Då får vi väl äta och dricka gott istället, och titta på alla som åker ;-)...

Vi ska alltså åka Marcialonga, ett långlopp på skidor (7 mil) i norra Italien. De har knappt någon snö där, men senaste rapporten är att tävlingen kommer att kunna genomföras (på konstsnö), åtminstone 58 km. Vi har tränat riktigt bra i vinter, det har varit otroligt roligt att ha ett mål att träna för och extra kul att ha något gemensamt mål. Vi har verkligen peppat varandra och det har behövts ibland när det känts segt att ta sig ut en mörk vardagkväll.

Det kommer att vara barnvakts-stafett här när vi är borta.

  • Natten till torsdag sover moster Å här, o ser till att barnen kommer till skolan och dagis (vi flyger iväg kl 6)
  • Torsdag em hämtar morfar på dagis, är här över natten o lämnar nästa morgon
  • Fredag kommer farmor o farfar med tåget och stannar till torsdag

Vi blir borta från torsdag-morgon till tisdag mitt på dagen, så vi hinner också träffa farmor o farfar lite efteråt, kul!

Nu gäller det bara att reda ut alla stormar på jobbet må-on, samtidigt som vi förmodligen har sjuka barn och en del att städa, röja och packa härhemma. Men det brukar alltid ordna sig, så jag är fullt övertygad att det gör det även den här gången ;-)!

Jag längtar till torsdag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kör hårt! Om någon av er är sjuka så är det väl ändå härligt med en skön semester och miljöombyte!
JAg är uppe i 32 gymbesök nu, men det känns lite klent jmf med skidåkning. M åkte skidor i söndags och igår. Han verkar rätt bra på det, så det blir slalomskidor v8 på sportlovet nu! Vi pratade om S&E igår men han sa att han inte mindes hur de ser ut, så jag lovade ta fram ett kort ikväll. Det känns långt till nästa höst :-( Kram M&M