måndag, januari 01, 2007

Ett nytt år är här!

Igår firade vi in det nya året med - partvisslor (eller vad de nu heter som man visslar i som far in och ut?)!! Raketer hade vi glömt köpa (hade tänkt köpa några stycken för Lillebrors skull - jag o Storebror är skotträdda så vi kan klara oss utan), och när Lillebror insåg att substitutet Tomtebloss :-D var slut på Konsum inhandlade han partyvisslor! SÅ lite bidrog vi ju till feststämningen i kvarteret när vi tutandes skålade in det nya året medan vi tittade på grannarnas dyrt inköpta fyrverkerier.

2006 års Nyårssupé:

Förrätt: Västerbottenost-toast med löjrom
Varmrätt: Köttfondue med klyftpotatis o olika grönsaker o såser
Efterrätt: Hemgjord Italiensk kanelglass

Vi blev alldeles för mätta innan det var klart ...

Köttfondue gillar alla våra barn, jag tror nästan det är den mat T äter mest av ... Rätt mysigt att sitta o pyssla o fritera, vi ser till att barnen är nöjda, mätta o belåtna innann vi själva äter - då blir det faktiskt en ganska lugn o mysig tillställning.

Annars fördrevs kvällen framför TV:n: "Hertiginnan o Betjänten" såklart (alla skrattade även tjejerna :-) och "När Harry mötte Sally". Det var ung vad vi orkade med denna Nyårsafton, smått slitna o trötta som vi börjar bli av vår skidsatsning ;-)...

1 kommentar:

Tvillingmamma Lotta sa...

En toppenmysig nyårsafton verkar det som!

Kram och God fortsättning!