tisdag, januari 02, 2007

Slalomdebut


Nu har E & S gjort slalomdebut... iallafall varit uppe i slalombacken med pjäxor, skidor o hjälm på sig o åkt lift (mellan våra ben) o tagit sig ner (mellan våra ben), så sådär jättemycket slalom blev det ju inte - men vi håller på att vänja dem vid atmosfären... De tyckte det var kul iallafall, speciellt att åka lift! Efter en kvart sådär tyckte vi att det räckte för dem, så då blev det lek nedanför backen istället.


Vi var i backen igår, och det var så otroligt vackert, alldelels blått ljus, man såg nästan solen i söder och månen var nästan full. Pojkarna kör så det ryker - o vi också (den som inte är nere o leker med flickorna). Vi turas om så att båda kan få åka i backen. Jag har fått nya slalomskidor i juklapp (eller eg Randone-skidor, där man kan ta lös hälen o även gå på toppturer med dem) o de var kanonhärliga att åka med!


Bjuder för ovanlighetens skull på en bild- T högst uppe i slalombacken, utsikt mot norr - det är så fint - o jag avundas INTE alla som nu befinner sig i det regninga stormens öga.

Inga kommentarer: