söndag, september 09, 2007

Härligt!


Trodde väl aldrig att det skulle kunna kännas så - HÄRLIGT att åka rullskidor efter en landsväg :-)

Har just kommit hem från ett rullskid-pass efter vägen mot Nikkaluokta, och det var bara så härligt. Klar, frisk luft, en fantastisk utsikt mot fjällen och höstfärger var man ser. Så det går att få naturupplevelser även efter en väg.

Det här var mitt 4:e rullskidpass i sommar/höst, och även om jag inte varit ute sådär jättemånga gånger så börjar det kännas att det gett lite i armarna- perfekt inför vinterns skidåkning.

Förresten håller vi nu för fullt på med att hitta boende nere i Italien när vi ska åka Marcialonga. Det verkar HELT hopplöst att hitta något i byn målet är, vi har försökt ända sedan maj, men hittills har vi inte lyckats. Får nog ställa in oss på att bo i någon av de andra byarna längs banan.

Nu är det bara att hoppas att hälen håller för skidåkning, för nu börjar vi bli riktigt peppade inför Marcialonga 2008! (Och A tränar mer än han gjort på 15 år, haha - hans 40-årskris verkar hålla i sig ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser faktiskt härligt ut. Härligt med färgerna på höstlöven. Det är en ganska skön årstid ändå som väntar oss nu. En lugn årstid.

Tvillingmamma Lotta sa...

Läser ikapp lite grann!
Vilka härliga färger på träden nu!

Ta hand om er!
Kram