lördag, oktober 20, 2007

Facebook

Jag och kompis M har nu blivit inlurade i Facebook av en av mina systrar. Och det är ju en ny värld, haha! Nu har vi hela 2 vänner var, men vi läste i Aftonbladet att man nog borde ha några hundra iallafall för att vara inne :-D

Vi har t.o.m startat ett nostalgi-nätverk för vårt gamla innebandylag på KTH i slutet av 80-talet... Än så länge är vi bara 2 medlemmar, får se om någon av våra gamla lagkompisar är lika inne som oss och joinar Facebook ;-)

5 kommentarer:

Jonna sa...

Då får du adda mig Jonna Hautau, vi (jag) har tom skapat en Barn och sånt group.

Roligt är det men knäppt. Man kan lätt fastna på FB.

Kram

Pia sa...

Okej, då har jag ju snart hela 3 vänner, haha!

Anonym sa...

Jag är också inne! Haha, trodde ni hållit på länge men så var det visst inte. Allvarligt talat verkar det vara "alla" som är inne i facebook nu för tiden. jag har precis gått in och det verkar mysigt. Var väldigt skeptisk men det är lite småmysigt där inne, man ser sina vänner på bild och kan pilla lite och kommunicera lite. Jag vet inte, jag tror jag gillar det.

Anonym sa...

Jag vågar knappt berätta att jag inte ens testat... men jobbet har blockat denna fantastiska företeelse, och vi har haft kraschad dator i typ fyra veckor, så då går det snabbt att bli ute!

Pia sa...

Åsa, för 2 veckor sedan var jag också helt ovetande (och "ute"), så sådär värst långt efter ligger du ju inte, haha!

Jag vet inte om jag är så värst imponerad av Facebook, är inte helt engagerad måste jag erkänna. Rätt knasig företeelse. Hittills trivs jag bäst på Bloggen om jag nu ska vara i den virtuella världen.