lördag, december 01, 2007

Nu är vi pulk-lösa!

Nu har vi sålt vår gamla trotjänare sedan 3 vintrar, tvillingpulkan. Den har varit tjejernas andra hem på dagarna under i princip varje helg mellan feb-maj. Nästan lite vemodigt att göra sig av mig den - men dumt att den bara står och tar plats i vårt uthus, nu när tjejerna passerat pulk-åldern.I torsdags ringde en familj och ville komma och titta på den, så vi tog in pulkan i köket och gjorde ordning den. Då sa S att hon tänkte följa med hem till familjen som skulle köpa pulkan och bli Storebror i den familjen :-D. Vi frågade om hon inte ville bli storasyster istället, men nej det var inget intressant utan Storebror skulle hon bli! Då sa jag att jag nog ville ha kvar henne, att det skulle bli så tomt utan henne. Då började hon stortjuta och skrek: "Men ni har ju redan så många barn!!"

Pulkan blev såld och S blev kvar hos oss (hon ändrade sig - hade bara skojat lite;-) så det var på det hela taget en lyckad kväll.

(Även om köparen var listig och halade upp stor sedelbunt som han hade "råkat ha hemma" men konstigt nog var liite mindre än vad vi begärt - men vad tusan, vi slog till - och det var nog tur för det är ingen annan som ringt och velat ha vår fina pulka.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är sånt sorgligt. Vi har nyligen sålt tvillngvagnen, efter att den stått och tagit plats länge nog - men det känns!

Så rolig hon är S - "ni har ju så många barn!" hihi

kram, Lotta