lördag, november 21, 2009

Linjär ekvation

Höjden på röran på köksbänken är direkt proportionell med de senaste veckornas körighet.

Det har varit lite körigt på sista tiden.

(Hittar ni något intressant i röran så är det bara att komma hit och hämta. Fast inte våra Garminklockor, i övrigt är allt till skänks.)

6 kommentarer:

KaosJenny sa...

Ha Ha Pia Plupp I luv U very much... men vaad, har du varit hit och snott vår köksbänk med prylar och allt?!?! Visst, du får den gärna men jag blir lite förvånad...

KaosJenny sa...

Och när du ändå är i farten kan du väl hämta byrån i hallen, ett bord i vardagsrummet och vedlåren brevid datorn också för de ser likadana ut på ovansidan. Vedlåren var tänkt som en vedlår men eftersom det alltid är så mycket saker i den så har vi börjat ha ved på ett annat ställe... Kram

Hemliga damen sa...

Hehe - känn igen. Tack för den...

Anonym sa...

Just så var det när barnen var små! HI hi.
Ibland, så ser det så ut ändå... ooops

♥ mamman i huset ♥ sa...

Och nu blandas vardagen upp med mjöl, pepparkaksdeg, julkortspyssel och allt annat som hör julen till... MEN en så'n tur att vi slipper solens obarmhärtiga strålar som uppmärksammar oss på allt damm och skräp!

Idag har man fått ägna dagen till underbar snöskottning i den friska luften - först skottning på gården hemma och sedan skridskoplanen till dotterns dagisgrupp, men jag är lycklig eftersom det här vädret är det bästa som finns. Jag kan inte få nog av att vara ute så'na här dagar. Så vi kanske ses ute på skidträningen?!

Neta (f.d. GIS-mormor) sa...

Pax för det gröna nagellacket (när man nu inte får ta garmin-klockorna)