tisdag, mars 13, 2007

Vilken helg :-)




Vi har haft en otroligt fin helg! Några minusgrader, i princip vindstilla och mest soligt. Det vädret kombinerat med skidåkning - kan det vara bättre? Inte ens det faktum att vi på uppvägen fick vända efter 4 mil för att vi glömt tjejernas overaller :-O eller att jag rasade ur våningssängen i stugan med ett ömmande revben som resultat drar ner betyget på helgen.

På fredag (när vi väl kom fram) åkte vi skidor på isen, grillade korv och hade det bra. Lördag och söndag var vi i slalombacken. I söndags lämnade vi tjejerna hos mormor och morfar och kunde åka hejdlöst med grabbarna, vilken lycka! Nästan bara off-pist blev det, kul. Man längtar till småbrudarna (som förresten passade på att fylla 3 år i helgen) också kör off-pist... fast dit är det nog några år. De fick iallafall göra debut i barnbacken i lördags, och det tyckte de var kul- så det finns hopp om livet.
Det var lite motigt att åka hem på söndagkväll, men vi tröstade oss med att vi ska åka västerut på fredag igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad härligt det ser ut!!

Anonym sa...

Vackert med sol och blå himmel. Vi längtar till Påsk i fjällen! Vi (den lilla M)har mest varit sjuk de senaste två veckorna, pust...
Kram M&M

Nemi sa...

Åh, vilka underbara bilder! Det lät mysigt det där.

Anonym sa...

Underbara bilder!

Grattis i efterskott till tjejerna!

kram, Lotta