måndag, mars 10, 2008

Småtjejer blir stora

Detta skulle egentligen vara ett långt och bildrikt inlägg om hur en liten bulle i magen helt plötsligt blev TVÅ små gryn och grynens väg till att bli stora 4-åriga tjejer- men ett dubbelt 4-årskalas kombinerat med slalomtävling för Trullebull och en man på rymmen i huvudstan blev lite mycket. Det är en trött tvillingmamma ikväll - och ett väldigt rörigt "efter-kalaset"hus, som imorgon ska besökas av barnens "foster-mormor" som ska vara barnvakt då tvillingmamman ska på avdelningsmöte med middag - och mannen fortfarande är på rymmen.
Våra små tjejer fyller alltså 4 år idag. De små grynen har, som över en natt, blivit stora. Dagen före 4-års-dan lärde de sig både åka slalom själv (utan mor eller far som bromsar med selen) och åka lift själv. DÅ är man STOR :-) (Och väldigt stolt, de sken som små solar - vi också då vi inser att nu behöver inte både mor o far hänga i lilla, lilla barnbacken - utan en av oss får röja med de stora grabbarna i svarta pisten, tjohoo!)
Nu ska trötta mamman röja klart (i huset, inte i svarta pisten tyvärr, haha), sedan pussa de små sovande grynen, och gå och knoppa.

1 kommentar:

Jonna sa...

Gratulerar tjejer på 4 årsdagen!

Kram Jonna