måndag, mars 24, 2008

Vilken Påsk!

Får man fresta med lite Påskbilder från vår otroligt fina Påsk :-)
Det har varit soligt och kallt (-15 till -20 grader), men inte så kallt att vi inte kunnat göra det vi velat. Vårsolen har börjat värma rejält på dagarna nu.
Vi har åkt backe i Björkliden och Riksgränsen och åkt på fjälltur till Låkta med grabbarna (med tjejerna i tryggt förvar hos mormor o morfar i Abisko, där de fick måla ägg, äta påskgodis och ha det bra) - och den turen var nog påskens höjdpunkt.
Så otroligt skönt att komma upp på fjället, långt från liftar och pister, och kul att grabbarna orkade utan allt för mycket tappade sugar (även om de var lite less på vägen upp till Låkta, men det var snabbt bortglömt på nervägen efter en våffla, tjohoo vad det går - många vurpor blev det för en del, men humöret var ändå på topp).
Idag avslutade vi med en kort utflykt över isen, vi grillade korv och hade det bra - även om både E o S fick rejäla utbrott när de inte fick vara först hela tiden - de kan liksom inte fatta att stora barn åker fortare än småtjejer...
Det var som vanligt himla trevligt i stugan: afterski och bastu, god mat, gott vin och trevligt sällskap. Och det var länge sedan jag sovit så mycket. En kväll sov hela familjen 21.30 :-O , det händer inte direkt varje dag... Men fjäll-luften suger väl.

Hoppas ni haft en lika fin Påsk!

2 kommentarer:

Tvillingmamma Lotta sa...

Åh, det ser helt underbart ut!

kram, Lotta

Anonym sa...

Jag tänkte väl att det skulle komma ett fint påskreportage! Jättefint. Åh, vad härligt det ser ut. Lyckost er.