onsdag, september 23, 2009

Framförhållning

Kors i taket - vi har haft F R A M F Ö R H Å L L N I N G ! !

Vi har innan snön kommit och allt är slut överallt, beställt (och fått) 2 par vinteroveraller av det märke vi för några år sedan var testfamilj och vars overaller varit våra absoluta favoriter. Nu bara älskar våra damer sina nyköpta overaller i färgerna rosa/svart och röd/svart. (Men än så länge så har overallerna utegångsförbud.)

Vi har kompletterat upp "fodrade-stövlar-lagret" INNAN vi upptäckt att ngn liten fot blir för kall i gummistövlarna eller gympadojor (eller mer pinsamt - ngn av Dagispersonalen påpekar att ngn liten filur fryser om fötterna på dagarna...).

Det känns som väldigt många vuxenpoäng.

4 kommentarer:

Tvillingmamma Lotta sa...

Haha, hur många poäng får då JAG som redan köpt både vinteroveraller och vinterkängor till pojkarna trots att vi har nästan sommar fortfarande i Skåne?! ;-)

Ha en härlig helg!
kram,Lotta

KaosJenny sa...

Föredömligt... Vi är inte där än, vi har hål i hallgolvet och alla jackor, skor och en del toagrejer i vardagsrummet ;-)

Kiruna sa...

Du kan väl recensera de där overallerna efter några månaders användning. Jag behöver en ny overall till nästa år och har funderat på Gneis, men som sagt, man vet ju inte mkt om märket ännu.

Pia sa...

Lotta: Haha, himla många poäng blir det ;-)

KaosJenny: Det låter som att framförhållning med vinterkläder inte borde vara högsta prio hos er just nu - bättre ni fokuserar på att inte trilla ner i hallhålet, haha...

Kiruna: Jomenvisst kan det bli en recension sen. Vi köpte den förra modellen för 2 år sedan, o har haft dem i 2 säsonger. Vi är väldigt nöjda med dem, det som var minus var att reflexerna nöttes bort och att gummibandet under foten lossnade. Men det gjorde inget för det var så bra gummiresår nere ändå. Så vi hoppas mkt på den här nyare modellen som ska ha blivit av med "barnsjukdomarna". Ha det!