onsdag, september 30, 2009

Bomresa

Vi försökte oss på en liten halsoperation idag, men det gick inte så bra. Den lilla damens förkylning utvecklades åt fel håll, så trots att den osäkra mamman igår fick hjälp av Vårdcentralen att bedöma damens hälsa (o fick tummen upp) så blev det en bomresa.

En snuvig o rosslig flicka ska ju inte opereras, men vi fick ju en natt på patienthotellet o åka både tåg o taxi, så vissa av oss var rätt nöjda ändå!

Nu tar vi nya friska tag om 3 veckor!

5 kommentarer:

Hemliga damen sa...

Men äsch! Fast skönt på något sätt ändå. Tre veckors respit, ät mycket glass!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag håller med Hemliga damen: Skönt på nå't sätt ändå...

Hoppas dock att hon blir frisk och att ni snart kan bocka av den operationen ifrån er "att-göra-lista".

Här håller vi nu snart inom ganska kort tid - förhoppningsvis - på att bocka av höstens influensa ifårn "att-ha-listan" och jag hoppas sannerligen att vi slipper övriga influensor!

KaosJenny sa...

Mm, tåg och patienthotell... Härligt

♥ cloudberrie ♥ sa...

Ja det gäller att se det positiva i det negativa ;) Men hoppas ni får "göra bort" den snart.

Vilket häftigt foto på dottern ;)

Du är verkligen inspirerande för en "latmask", som det känns som att jag blivit efter sjukdommar mm. Vad ROLIGT att åka och köra ett långlopp i Tjeckien! Det är nästan så jag har lust att säga "Jag hänger med" ;)

KRAM från Eva

Pia sa...

HD o Mamman i huset: Ja, och det bästa av allt - nya op-datumet blev PRECIS samma dag som vi ska ha extern-revision av det projekt jag till största delen jobbar i , vad synd... de får allt försöka klara sig utan mig, för min man svimmar när han sticker näsan innanför sjukhusportarna och det kan vi ju inte utsätta honom för ;-)
KaosJenny: Javisst, lyxigt va?!

Cloudberrie: Häng med vetja ;-) Det känns hur spännande som helst!