söndag, oktober 25, 2009

Pyssel-uppdrag slutfört

Det tog två långa pysselstunder och en natts sömn för att samla kraft för att avsluta uppdrag Tomtar och Ängel.

Det som pysselmonstren kunde göra själv fick de göra. (Det har inneburit att de tillrättalagda pysslen faktiskt fått lite själ.) Resten fick mamman göra. Mamman har insett att hon har något för stora och klumpiga fingar för att såna här pyssliga pyssel ska flyta friktionsfritt.

(Det mest intressanta med den här pysselaktiviteten var att mamman förvandlades till en riktigt fokuserad proffspysslare, som kom på sig själv med att ibland tycka att de små pysslarna störde när de ville vara med i pysslandet :-O !!)

Men Svinto-Sisters är nu mycket glada över sina fina Tomtar och Ängel. (2 st änglar till väntar på att pysslas ihop, men de få nog vänta...)

Passar samtidigt på att visa ett litet smakprov på pysselmonstrens egenhändigt påhittade pyssel. Jag kan inte låta bli att tro att dessa kreationer innebar mer pysselglädje för de små pysslarna. Men, som sagt var, Tomtarna och Ängeln är mycket fina och det sprider ju glädje det med.

3 kommentarer:

KaosJenny sa...

Härligt, jag är själv totalt opysslig men gillar barnens pyssel, vår julgran är varje år högst unik... Ifjol hade vi ljusmanschetter också... Kram

Anonym sa...

Fantastiskt fina pysselting ni gjort! Kan tänka mig att strutarna blir perfekta med godis i. Och den lilla asken kan nog säkert ha lite gott i den också.
-Y

♥ mamman i huset ♥ sa...

Åh vad jag har skrattat åt dina 2 senaste inlägg. Ljuvligt! Man lär så länge man lever ~ och nu har du lärt dig mycket.

Det ÄR roligt att pyssla, men det gäller att variera dyrt med billigt och svårt med lätt. PRECIS som ni gör hos er. Resultatet blev fantastiskt! Stolta tjejer!

Skidpremiär för sonen ikväll och han var lycklig. Men NU ska de i säng eftersom det syskonkivas... Go'natt!