lördag, oktober 31, 2009

Spökfredag

Igår hade vi små häxor och spöken här. De började med Spökfest hos bästa kompisen ute på landet, sedan spökerier hos släktingar. Eftersom vissa av oss här i huset inte riktigt gillar den här spöktraditionen utrustades de med bjudgodis, att bjuda de stackare de hemsökte. Spökturnén avbröts dock mitt i pga av att småspökena kom på att det var Barda på TV. Så kan det gå.

Spökmamman och spökbrorsorna ägnade sedan kvällen åt spökgodis och Mamma Mia-film i soffan medan pappan vallade skidor. Vi har alla olika syn på fredagsmys.

Brorsorna informerade sedan mamman under kvällen (som svar på en direkt fråga) att det är värre när mamma är arg än när pappa är arg, vilket förvånade mamman eftersom hon betraktar sig själv som en så ljuv och vän varelse.

"Pappa liksom sprider ut sitt arga, medan du samlar på det och sedan blir sådär JÄTTE-arg!!"

Man lär sig nåot nytt varje dag. (Vän och ljuv, hmm...)

3 kommentarer:

Anonym sa...

:-D
Så det kan bli! -y

AnnaPanna sa...

Att reflektera och fundera över sitt eget agerande och beteende är jätteviktigt, sen är det ju bra om någon säger till en också. För det är inte så himla lätt att vet hur man uppfattas av omvärlden. Egentligen.

KaosJenny sa...

Ha Ha, det är det som är nackdelen med att barnen blir lite äldre, de börjar skärskåda en... men tack, det stödjer min teori att det är bättre för mig att vara lite rasande flera gånger än att få ett jättefrispel (vissa saker kan man ju inte låta bli att få jättefrispel över men ändå). I och för sig skulle nog ingen drömma om att beskriva mig som ljuv och vän heller ;-) Kram