söndag, oktober 18, 2009

Ljuspunkter!

Pappan i det här huset har gjort en heroisk insats den här helgen.

Han har köpt en ny brolampa - som han dessutom monterat upp!


Inspirerad av hans energi, fixade mamman två saknade lampor på vinden - så nu är det ljust i Storebrors rum...

... och i allrummet!

Som om det inte var nog med det så handlade mamman fler lister i fredags, så det snickras nu återigen på vinden. (Undras hur många helger det tar innan de är på plats? Det finns ju så mkt roligare saker att göra en helg än att spika lister...)

När lamphysterin ändå var på gång kompletterades det med lite fler fönsterlampor. Hälften kom på plats, den andra hälften väntar på att någon ska handla en liten vit krok.

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Bra jobbat! Imorgon SKA maken göra några smågrejer som jag vägrar att göra... Ser fram emot det!

I övrigt ser jag fram emot ljuspunkter i form av ljus snö. Var försvann den? Kom tillbaka snälla. Jag avskyr detta mörker.

När det gäller gruppträning inomhus är det något jag verkligen gillar - dock inte core - men tyvärr inget jag kan ägna mig åt i detta skede av livet inget... Men snart...

Ha det gott!

KaosJenny sa...

Jösses så ni trixar... imponerande... men håll ut med att göra saker som är roliga också spikning av lister springer liksom inte ifrån en ;-)

Pia sa...

mamman i huset: Hoppas maken jobbade på bra! Och nu är det ju SNÖ!!! Härliga tider! Jag var som i lyckorus i måndags.

Appropå gruppträning så är vi ju alla olika som vi brukar säga, och jag minns ju faktiskt nu att jag brukade tycka att det var riktigt kul att gå på Friskis & Svettis. Lurar faktiskt på att återuppta även det så småningom. Variation förnöjer.


KaosJenny: Vi är väldigt imponerade själva - både över lampor och de lister vi fått upp. Nu har vi dock tagit en liten paus, så att säga. För det finns ju som dagt roligare saker än lister.

Pia sa...

Förresten så är vit krok nu inhandlad. Tyvärr saknas nu några små lampkontakter upptäckte jag när lamporna skulle upp - men sen, då blir det ljust o veckert i vindsfönstren :-)