söndag, mars 28, 2010

Skidor, skidor, skidor

Det är mycket skidor just nu. Tre skidtävlingar på en vecka för delar av barnaskaran - till speciellt en liten ung mans lycka. Eftersom hans tidigare tävlingssäsong i vinter antingen fryst inne eller förstörts av förkylning, så tycker han att säsongen alldeles för snabbt närmar sig sitt slut.

Vad gör man då? Jo, då letar man upp fler tävlingar i tävlingskalendern och hoppas att mamma och pappa tycker att det är en jättebra idé att åka till Tärendö på Annandag Påsk! Och det är väl klart - om grabben vill åka skidtävling så ska han ju få göra det! Speciellt som vi bara har boende i Björkliden fram till Påskdagen, så det passar ju perfekt! Nu går han och drömmer om att idolen Charlotte Kalla ska dyka upp där, för det har han hört ryktas. Vi kan väl hålla tummarna för det!

I lördags åkte 5 av 6 i familjen tävling på hemmastadion.






Vår 6:e man ägnade sig åt vallning och glada heja-rop - och alla var återigen nöjda och glada efter genomförda lopp.

Som ni ser så finns det bland de unga lovande skidåkarna också en lite mindre ung och nu längre kanske inte lika lovande skidåkare (om än lite suddig - det kanske gick för fort för fotografen?!). En person som (som vanligt) lyckades förtränga att hon varit förkyld de senaste 3 veckorna och ställde upp i Motionsklassen, i tron att hon var frisk. Det var väl inte så intelligent kan man tycka så här i efterhand, eftersom förkylningen återigen slagit till med full kraft. Snorig, småfebrig och med onda bihålor har denna måndag tillbringats nerbäddad i sängen.

Men det var roligt att åka skidtävling, det är ju iallafall en tröst!

Roligt var det också att träffa (om än lite snabbt ;-) och få ett ansikte på bloggaren Cloudberrie från grannstaden!

Att träffa Mamman i huset var ju också kul, men det hör ju mer till vanligheterna!

3 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Då håller jag tummarna för att den unga mannen får hålla sig frisk och även får träffa Kalla! Och du får krya på dig (som vanligt...) :-)

Tvillingmamma Lotta sa...

Vad härligt att ni alla gillar skidåkning!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Håller med om att det är mycket skidåkning just nu. Men det är ju få himla kul. Känner dock att det är så synd att säsongen blev så kort ~ jo för trots att vi har vinter 6 månader känns det som om den riktigt aktiva skidperioden frös bort.

Glad påsk till er alla. Vi ses säkert i fjällen!