torsdag, september 04, 2008

Datasnille, njaa...

Shit, skulle bara gå in en sväng på jobbdatorn här hemma nu på kvällen - och jag lyckas inte... Nu har jag gjort 2 omstarter men har ännu inte lyckas logga in mig...

Jag som hade tänkt ha en riktigt produktiv dag på jobbet imorgon, det ser inte lovande ut.

Shit pommefritt!

3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Vilken tur att det gick bra för T på sjukhuset. Vilken dag!

Han missade alltså utedagen som skolan hade. Sonen kom hem och var lerig från topp till tå, men hade ett stort smil i ansiktet. Lyckad dag alltså trots "blomsprute-regnet" som pågick precis hela skolda'n!

Datasnille? Bra ambition! Min ambition med bloggen var från början att bli lite bättre på att hantera datorn, och det tycker jag faktiskt att jag har blivit. Jag har nämligen ÄNTLIGEN lärt mig att det lönar sig att slappna av och läsa instruktioner om man vill göra något i alla program. Bra va?

Pia sa...

Jo, han missade utedagen, men verkade inte allt för lessen för det - vad är väl en utedag jmf en dag hos doktorn ;-)

Nä, nåt datasnille är man nog inte direkt.... jag kan bli helt GALEN på datorn ibland, som det här med nätverket, man tycker att man går precis efter instruktionen, men ändå blir det bara pannkaka :-(

Fast som du säger, om man lugnar ner sig och börjar om från början, lugnt o metodiskt, så brukar det lösa sig till slut.

Vad gäller jobbdatorn så var det tydlgen ett fel på alla bärbara datorer på jobbet, en ny verion av ett program hade installerats som det var ngt fel på - så det fixade sig, skönt!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ska bara förklara varför städning och sortering är så viktigt hos oss: VI BOR I VÄRLDENS MINSTA HUS! Varje kvadratmeter är viktig!

Förr bodde man trångt, men då hade man inte lika mycket saker... Och ändå shoppar vi i den här familjen extremt lite och lider varken av sko- eller klädmani...

Go'natt!