måndag, december 22, 2008

NU är det jul här i vårt hus

Nu har vi julat till det riktigt här i vårt hus.

Fördelen med att man julpyntar sent är ju att man inte hunit lessna på det juliga innan det blir jul ;-)

Krukväxterna har fått juligt röda kulor, mycket snyggt tyckte han som hängde dem där. Och varför ska inte krukväxterna få lite pynt?

Köket är nu prytt med röda, juliga gardiner. Första gången på kanske 7 år som köksfönstren fått nya gardiner - fint blev det, tycker vi!

Granen har en något annorlunda form i år, man kan nog kalla den "fluffig". Som vanligt har barnen fått härja fritt i den, inget stilrent så långt ögat når - men charmigt tycker vi. Pepparkakshus har vi gjort i år, kul! Att sedan mamman o yngste sonen fick lättare brännskador vid ihopmonteringen är ju en annan historia... Smält socker ÄR hett.
Små röda ljusstakar går utmärkt att använda som smågrisar, om man vänder på dem. Och VIPS, så fick den här tomten 2 st små husdjur!Nu ska vi packa inför kvällens tågresa. Upptäckte just att tåget går 17.30 istället för 18.40, som jag trodde... Hm, lite körigt blev det nu. Att vi dessutom ska ner med Storebror på en akuttid med hans trasiga tandställning om en halvtimme störde ju också schemat lite (inte trode jag att tandläkarna jobbade idag??!!) - men det brukar lösa sig till slut.


En riktigt GOD JUL önskar jag er alla!

4 kommentarer:

Kiruna sa...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FRÅN IDROTTSVÄGEN!

AnnaPanna sa...

Det ser jättemysigt ut. GOD JUL Pia plupp och hela din familj!

Anonym sa...

God Jul på er!
L ska åka en sväng till Kiruna under jullovet. Kanske kikar han in om han hinner!

Pia sa...

Tack för det allihopa! Hoppas ni haft en skön jul!