fredag, februari 09, 2007

Fredagskänsla

Aaahh... Fredag :-)

Efter en rätt intensiv vecka lyckades jag ta mig ifrån jobbet tidigt idag - och för en gång skull känns det som att jag tog helg med lite kontroll över läget, härligt!

Det är säsongpremiär i Björkliden i helgen och vi ska upp dit, som vi gjort de senaste 7 premiärhelgerna. Vi bor i företagets stuga, och det brukar nästan bara vara vi där den här första helgen - de flesta tycker att det är för kallt och för tidigt att börja åka upp till fjälls nu. Och det är klart att det kan vara lite bistert men en stund kan man ju vara i backen iallafall - innan myset börjar med after-ski, bastu, mat o vin! Barnen tycker det är jättemysigt att vara där uppe, vi har ju så mycket tid över att vara med dem, inte en massa MÅSTEN som man tycker man ska göra.

Nej, nu är det packning som gäller. Man är lite ringrostig så här i början av säsongen, men i maj då flyter packningen på... A packade skidor igår, så nu är takboxen full av slalomskidor, längdskidor och T:s snowboard. Det är nästan så att boxen spricker...

Trevlig helg!

Inga kommentarer: