söndag, augusti 30, 2009

Helgerna kommer och helgerna går

Japp, det var den helgen det.

Hela lördagen ägnades åt begravning. Det var sorgligt och fint. Han var en speciell man. Många fina tal och vi fick t.o.m skratta lite. Helt slut blev jag iallafall. Mina tankar går till hans familj - de måste vara helt slut nu, men säkert skönt att begravningen nu är över.

Idag har vi varit lite nyttiga. Monterat tillbaka trappräcket som legat på takbjälkarna på vinden i 8 år. Målat taket i allrummet på vinden.

Vissa av oss lyckades skruva genom en el-ledning. (Så nu är det lite elektrikerjobb som krävs innan vi får tillbaka lyset i källaren.)

Vissa andra satte liten fot i målarburken. (Tur att det finns Galltvål. Det är jättebra att ta bort färg från tex små fötter, om ni inte visste det.)

Vi har också tränat, en del av oss flera timmar, andra var förnuftiga och lufsade lugnt i 40 min. Skönt var det iallafall.

Nu väntar sängen för en som tänkt vara på jobbet i ottan.

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Lite småsugen faktiskt att se hur det ser ut hemma hos er nu när det verkar ske en del förändringar... Kommer det bilder på bloggen eller ska man se till att besöka er kanske?

Pia sa...

Kanske det kanske, att det kommer bilder på bloggen... Eller så får du helt enkelt ta med dina huliganer o hälsa på ngn gång - jag hojtar till när det är inspektionsklart. Det är nämligen inte det än...