onsdag, oktober 08, 2008

En kort vinter i år

Här parkerade våra tjejer sina kälkar i söndags... jag tycker de ser lite övergivna och felplacerade ut, haha!
Blommorna blommar ännu för full hals i våra blomlådor, så nu känns det som att vintern är rätt långt borta.
Min man är lite knäckt, för i Bruksvallarna finns (eller fanns iallafall i söndags) 2 mil skidspår på natursnö... och här är det varmt och snöfritt igen.
Vi vill ha vinter nu!

3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag vill också ha vinter nu! Jag är less på att stå och fundera i hallen på hur mycket alla måste klä på sig... Jag längtar efter röda och kalla kinder. Jag vill ploga snö och fixa till en fin backe på gården. Jag vill se barnens glittrande ögon när de inser att man kan göra 1000 roliga saker i och med snön! Och jag vill allt det NU!

Anonym sa...

Jo, den här tiden ska det vara snö! Eller snart ialalfall. Framför allt för LJUSET. Det är så mörkt och gräsligt att köra bil. Fy!
Tack för klok kommentar hos mig. Det är ju så som du så klokt sa. Jag blir rätt lugn mellan varven och tänker att det är nog inget större fel på oss som föräldrar. Men då och då går tempot lite för fort...och då hamnar jag i stoppknappsönsketillstånd. När alla lappar försvinner och läxor glöms bort och så vidare. Då är det dags för paus.

Pia sa...

mamman i huset: JAAA, så ska det vara!

Persilja: Men det är rätt skönt att höra att även andra glömmer bort läxor, matsäckar och inte har några extrakläder på dagis, typ ;-)

Och en stoppknapp skulle ju inte vara så dum..