söndag, februari 15, 2009

Cocktail!

Igår var vi bjudna på Cocktail-party! Det händer ju inte varje dag, så - festsugen eller inte kan man ju bara inte tacka nej till en sådan inbjudan.

Festen gick av stapeln några 100 m från oss, och för att inte nöta ut våra barnvakter så fick storebröderna för första gången vara barnvakt till de små änglarna.

Och det gick ju hur bra som helst. Änglarna var Änglar och krånglade inget alls när Storebror skulle lägga dem (Lillebror var fullt upptagen med Melodifestivalen, så han fick dispens från läggningen) och när vi kom hem vid 22.30 sov alla utom Storebror som satt uppe och tittade film och förvånat undrade varför vi redan var hemma?

Ja, party hela natten blev det alltså inte - men vi tyckte att det var ganska skönt att skylla på avsaknaden av vuxen barnvakt och smita hem innan Storebror gick och la sig. Inte för att det var en tråkig fest - nej inte alls. Det var jättetrevligt, en fest med en hel del människor som vi inte kände och några vi kände (tänk att det finns så många i en sådan här lite stad som man aldrig träffat!) och ett trevligt värdpar som bjöd på spännande drinkar närhelst man ville.

Det är roligt att hamna i helt andra kretsar än man är van vid. Vi blev inbjuden via en av mina systrars vänner och festen var full av fotografer och folk i turistbranschen. Vi var ett lite udda inslag - "Är det ni som är "Ingenjörerna"?" frågade en nyfiken gäst ;-)

När vi gick hem hade vi blivit inbjudna till en kille i sommar som har stuga 1,5 mil norr om Torne Träsk. Han tyckte vi skulle komma upp med hela familjen, och få vara med på renskiljning och fiska i vatten som annars är förbjudna för oss ;-)

Klart vi kommer!

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Låter härligt! Jag och maken laddar också för fest. Den 13 mars fyller "mitt" företag 20 år och det blir stor baluns i stadshuset. Det ska bli riktigt roligt, och annorlunda att få gå på fest i det stora huset. Är ju liksom mest van vid barnkalas...

Pia sa...

Kul det låter! Ja, det är riktigt roligt att ibland bryta den vanliga lunken med lite fest och flärd. Även om jag känner mig mest hemma i Houdini-fleecejacka och jeans ;-) så är det roligt att ibland klä upp sig för fest.