fredag, november 10, 2006

Det är något med det här med tjejer och kläder...

Vi har fått SÄCK-vis av tjej-kläder av en dagiskompis... Vi kommer inte behöva köpa ett plagg till dem mer någonsin om dagis-mamman fortsätter leverera i den takt hon gör.

Tjejerna är helt i extas nu - de har just lyckats hitta en av de oöppnade påsarna med kläder över den storlek de har nu... de var på övervåningen en lång stund, o det var alldeles tyst... alldeles för länge... men sen kom de ner o hade mannekäng-uppvisning, de byter varannan minut o kommer ner med nästa plagg, och nästa, och nästa... just nu är de sommarflickor med klänning o sommarhatt... (o det var ju en ganska snäll aktivitet, ingen tandkräm i sängen, toa-orgie eller massförstörelse av ngn av brorsornas grejjer...)

Jag gick just upp o tittade hur det såg ut i "logen"... hmm, det var rörigt, det ligger kläder överallt, de som ska ligga i påsen för "nästa storlek" är blandade med alla deras nu gällande kläder, överallt... Men det får man tåla för en liten lugn stund vid datorn...

Vad är det med tjejer o kläder? Pojkarna tog på sig det vi tog fram, punkt slut. No discussion! Men nu... jag har gett upp, tar inte fram kläder till tjejerna på kvällen längre, för de ska ändå ha ngt annat. Och kombinerat hur som helst, färger, mönster, typ av kläder som oftast inte alls matchar på något sätt. Men jag låter dem hållas, det är väl kul med lite originell klädstil, hoppas det håller i sig, så de inte blir så där trist ointresserade av kläder som deras mor.

Inga kommentarer: